Om oss

om oss

GABE Byggentreprenad

GABE Byggentreprenad är ett företag med utbildade takläggare med många års erfarenhet av taktäckning samt takrenoveringar. Vårt team består av kompetenta och skickliga arbetare, ansvarsfulla projektledare , där alla specialiserar sig i sina roller och kompletterar varandra. 

All utveckling och förändring kräver en ständig förbättring av rutiner för organisation och projektledning för att kunna erbjuda lönsamma lösningar av högsta kvalitet. Varje detalj är viktig för oss. 

Garanti på vårt arbete
0
100%

info

Läsvärt!

Säkra ditt hem med ett takbyte

Ett välunderhållet tak är avgörande för att skydda ditt hem eller företag från väder och vind, vilket kan leda till fuktskador och andra kostsamma problem om det försummas. Genom att investera i ett takbyte säkerställer du långsiktig trygghet och bevarar värdet på din fastighet över tid.

När är det dags för ett takbyte?

När du märker tecken på takläckage, synliga skador som sprickor eller förlust av takmaterial, samt när takpannorna eller shinglarna börjar förlora sin struktur och färg är det dags att överväga ett takbyte för att undvika allvarligare skador och bevara fastighetens värde på lång sikt. Att regelbundet inspektera taket och uppmärksamma sådana indikationer kan hjälpa dig att fatta beslut i rätt tid.

Nya regler för rotavdrag 2024

Från och med den 1 juli 2024 gäller nya regler för rotavdrag. Det beslutades av riksdagen i samband med beslutet om budgeten för 2024. Rotavdraget höjs från 50 000 kr till 75 000 kr.

Om oss

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. Företaget innehar även F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Kontor

©2024. GABE Byggentreprenad. All Rights Reserved.

Stolt partner till Offerta.