Våra tjänster

tjänster

GABE Byggentreprenad

Vi arbetar med alla takmaterial och använder uteslutande oss av produkter från välrenommerade Benders och Monier i Sverige när vi lägger nya tak. Både betongpannor och lertegel kan fås i ett brett urval olika designer och utföranden som passar alla hus, i flera olika prisklasser.

Med vår solpanelsmonteringstjänst får du även en pålitlig och effektiv installation av solpaneler som ger hållbar energiproduktion och minskar din miljöpåverkan.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ett tak som passar just din fastighet.

tjänster

Våra tjänster inom tak

Tegeltak

Med vår hjälp får du en hållbar och stilfull lösning för ditt tak med hög kvalitet och lång livslängd.

Plåttak

Vi erbjuder en robust och elegant taklösning med hållbara material och professionell installation för långvarigt skydd mot väder och vind.

Papptak

En pålitlig och kostnadseffektiv taklösning som erbjuder hållbarhet och skydd mot väderförhållanden, samtidigt som den ger en estetiskt tilltalande finish till ditt hem eller företag.

Shingeltak

Vi ger dig en slitstark och attraktiv taklösning med en mångfald av färger och mönster för att passa din estetiska vision, samtidigt som det ger hållbarhet och skydd mot elementen.

Eternittak

En hållbar och brandskyddande taklösning som kombinerar traditionell estetik med moderna material för långvarigt skydd och en stilfull finish till ditt hem eller företag.

tjänster

Solcellsmontering

Från sol till kraft

Vägen till grönare energi

Som Svensk Solenergi-certifierade experter hjälper vi er att hitta och korrekt installera solceller.

Vår solpanelsmonteringstjänst erbjuder en heltäckande lösning för installation av solpaneler, från planering och design till utförande och underhåll. Med vår erfarna och specialiserade personal säkerställer vi en smidig och effektiv installation som optimerar solenergiutnyttjandet för ditt hem eller företag.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som inte bara minskar din miljöpåverkan utan också ger långsiktiga ekonomiska fördelar genom minskade energikostnader.

Om oss

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. Företaget innehar även F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Kontor

©2024. GABE Byggentreprenad. All Rights Reserved.

Stolt partner till Offerta.